KAPPERSBENODIGDHEDEN, HAARCOSMETICA EN KAPSALONINTERIEURS VOOR DE PROFESSIONELE KAPPER

. Kapsalon Interieur

 

MW hair & beauty is ook uw leverancier voor kapsalon-interieur.
In Waardenburg hebben wij een showroom ingericht waar u vrijblijvend een bezoek aan kunt brengen, wij geven u dan graag meer informatie over ons assortiment.


Beauty Star

Wij zijn voor het Italiaanse merk Beauty Star de exclusieve dealer voor Midden-Nederland. Beauty Star heeft een uitgebreid assortiment kapsalon interieur van een zeer goede kwaliteit, wij bieden daarbij een professionele service en montage dienst.  - meer


Artem Giorgio Vezzosi

Het gerenomeerde Italiaanse merk AGV bestaat uit verschillende lijnen in verschillende prijsklasse. In onze showroom staan verschillende modellen stoelen, wasunits, spiegels balie's, knipfietsen, droogkappen etc.
AGV Diffusion - Medialine - GV design - Artem.  - meer


Alteq
Alteq is een Nederlandse firma ( voorheen bekend als ECA ). In onze showroom staan een aantal stoelen,  verder hebben ze een uitgebreid assortiment werkwagens, knipfietsen, wasbakken en controlespiegels.


Ook hebben we regelmatig 2e hands interieur staan.


Xafi International Showroom:

Koeweistraat 5
4181 CD Waardenburg
T: 0418 65 25 60

Geopend: Ma t/m vrij 9.00 uur - 17.00 uur
Donderdagavond tot 20.00 uur

. ArtemGiorgioVezzosi

 

artem_ani_intro.gifProfessionele, modieuze en kwalitatief hoogstaande producten zijn het synoniem voor ArtemGiorgioVezzosi. De AGV-group levert haar kapsalonproducten in Nederland o.a. via MW Hair & Beauty Products.

In onze showroom kunt u een grote selectie van het assortiment van ArtemGiorgioVezzosi bewonderen. Om u alvast een voorproefje te geven, klikt u op de onderstaande logo's voor meer informatie.

Wenst u specifieke informatie dan kunt u ons email-informatie formulier invullen. Of u kunt natuurlijk van maandag tot en met vrijdag onze showroom in Waardenburg bezoeken. www.agv-group.com

 artem_logo_ony.jpg